Hogedijk 4
1935BR
EGMOND-BINNEN
tel. 072-5062292

In grote getalen waren de supporters op deze wedstrijd afgekomen. Voor JH stond er veel op het spel tegen het ongeslagen Egmond.
Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd, vol op de aanval. Vanaf het begin was het duidelijk dat het voor de jongens een zware wedstrijd zou worden. De spelers van Egmond hadden er duidelijk zin in en joegen JH over het gehele veld op.
Maar JH liet zich niet gek maken, en de eerste mogelijkheid was dan ook voor JH. Helaas werd een counter met een 3 tegen 2 overtal te slordig uitgespeeld. Het speelbeld wijzigde niet. Egmond zette druk, en JH loerde op de conunter. En die kwam er ook. Sarino ging er vandoor op een diepe bal. Maar werd door een verdediger op de hakken getikt en ten val gebracht.  De scheidsrechter floot terecht voor een overtreding, echter vergat een kaart te trekken. Hierdoor kon Egmond met 11 spelers verder.
De eerste de beste goede aanval van Egmond leverde meteen een doelpunt op. En dat was dan ook meteen de eerste helft het grote verschil tussen de twee ploegen. JH blafte wel een beetje, maar beet niet. En Egmond beet zonder te blaffen. Elke aanval was raak. En zo ging Egmond met een zeer terechte 4-0 voorsprong de kleedkamer in.
Na de rust kwam JH echter als herboren de kleedkamer uit. De eerste 20 minuten kwam Egmond niet meer zijn helft af.  De wedstrijd werd feller en harder.  Na een mooie aanval via rechts maakte Ivan de 4-1.  Dat de keeper van de tegenstander vervolgens een niet zo nette actie deed ontging de scheidsrechter ook.
Egmond was wakker geschrokken. En als snel maakte ze via hun uitblinkende spits de 5-1.
Daarna bleef de wedstrijd op hoog tempo gespeeld worden. En ook van beide kanten stevig.  Zo'n wedstrijd zou een betere scheidsrechter verdienen.  Na wat wederzijdse onvriendelijkheden tussen de spelers leek de wedstrijd ongezellig te worden. Maar gelukkig waren de spelers van beide teams zo verstandig om dat niet te laten gebeuren.  Tot de laatste minuut werd er gestreden. Maar niet meer gescoord.
Een mooi avond voor Egmond, maar een frustrerende voor JH. Op zich speelde JH goed, echter Egmond was zeer fel en effectief en heeft verdiend gewonnen.
Maar de spirit bij JH zat er ook na de wedstrijd nog goed in, want over één ding waren de spelers het volmondig eens: "Thuis gaan wij de punten pakken".